Trei hunedoreni, reținuți de polițiștii arădeni pentru furtul a 12.500 țigarete

Trei hunedoreni, reținuți de polițiștii arădeni pentru furtul a 12.500 țigarete

Doi minori au furat o autoutilitară din Sebiș
Atenție, arădeni! O nouă înșelătorie prin telefon vă poate încărca factura cu mii de euro
Femeie de 42 de ani, prinsă furând dintr-un supermarket din municipiu

Trei tineri, cercetați pentru producerea unui prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei unei societăți comerciale, au fost identificați de polițiști/ Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore.

 Polițiștii comunei Vladimirescu au identificat trei hunedoreni, bănuiți de comiterea unui furt calificat dintr-o societate comercială.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 21/22 iulie a.c., tinerii de 20, 26 și 30 de ani, toți din Deva, sub imperiul aceleiași rezoluții infracționale, prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns într-o societate comercială de pe raza localității Vladimirescu, de unde ar fi sustras 12.500 fire țigarete, cauzând un prejudiciu în valoare de 9.932 de lei.

După comiterea furtului, utilizând un autovehicul, cei trei ar fi transportat țigaretele sustrase pe raza localității Deva, alienându-le contracost localnicilor.

În baza probatoriului administrat, prin ordonanță, polițiștii au dispus reținerea celor în cauză pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea duratei reținerii să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0