Thalia, neschimbată la 45 de ani

Thalia, neschimbată la 45 de ani

Oameni și Fapte! O tânără familie din Arad a cerut la nuntă hrană pentru câinii nimănui în loc de flori
Duminica în familie, la teatru!
Care ar putea fi micul dejun ideal pentru copii

Îndrăgită cântăreață și actrița de telenovele Thalia are 45 de ani, dar pare că refuză să îmbătrânească.

Zilele trecute, la un eveniment de lansare a colecției sale de haine, artista a uimit pe toată lumea cu apariția sa. La 45 de ani, Thalia arată mai bine ca la 20, dar susţine că frumuseţea ravisantă nu i se datorează operaţiilor estetice, aşa cum mulţi ar crede, ci tratamentelor naturiste pe care le face. Talia ei de viespe a iscat controverse de-a lungul timpului, publicațiile au scris că aceasta și-ar fi dobândit-o după ce și-a scos două coaste.

Cu toate acestea, Thalia a declarat în urmă cu ceva timp că secretul tinereții ei este viața sa sexuală activă. Mexicanca, căsătorită cu şeful de la Sony Music, Tommy Mottola (67 de ani), a declarat că are şi 50 de orgasme pe noapte, după ce a urmat sfaturile unui sexolog.

Frumoasa artistă a câștigat 190 de premii naţionale, la care se adaugă peste alte 1.500 de premii obtinute cu diverse ocazii. Ea a intrat în Cartea Recordurilor, ca artista ce a obţinut cele mai multe premii într-o singură noapte, după Michael Jackson și Elvis Presley.

În ultimii ani, Thalia s-a dedicat exclusiv familiei (cântăreaţa este căsătorită cu Tommy Motola, cu care are doi copii) şi liniei vestimentare care-i poartă numele.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0