Teo Trandafir a făcut mărturisiri de suflet. Cât de mult a suferit din dragoste

by Adrian Topor

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a făcut mărturisiri de suflet în cadrul unui interviu.

Teo Trandafir și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru adevarul.ro. Prezentatoarea de televiziune a fost întrebată dacă a suferit din dragoste.

“Am suferit ca un animal, am suferit cumplit, am suferit de nu m-am ridicat de pe podele. A fost ceva înspăimântător. Nu am spus niciodată nimic pentru că mi se pare oribil ca bărbatul care te-a rănit sau pe care l-ai rănit să ştie că tu suferi. El trebuie să-şi trăiască suferinţa lui, nu să i-o pui în braţe şi pe a ta. Pentru că se trezeşte în postura de dublă victimă. Şi am tăcut ca mormântul. Nu am trimis SMS-uri, nu sunt genul care să facă asta”, a declarat Teo Trandafir.

Vedeta TV a vorbit și despre perioada în care nu a mai fost prezentă pe micile ecrane.

“Televiziunea are o parte bună şi o parte proastă. Partea bună este cea evidentă: că apari la TV, că-ţi faci treaba şi îţi iei banii. Partea proastă este cea în care te hăituiesc paparazzi ca pe un câine prin boscheţi. Dacă renunţi la televiziune, rămâi cu partea proastă. În acea perioadă am fost şi săracă, şi hăituită de paparazzi prin boscheţi. „Iată în ce hal a ieşit vedeta“. Eram săracă rău, rău. Cum voiau să ies? Nişte oameni care nu au înţeles nimic. Dar e treaba lor. Ei se justifică spunând că-şi câştigă astfel existenţa.

Când am divorţat s-au mutat în faţa casei mele, la propriu, cu bagăjele, cu apă, îşi împărţeau unul altuia mâncare şi eu sufeream în casă îngrozitor. N-am putut să o scot pe fiică-mea din casă o săptămână. Cretinii spun că trebuie să-ţi asumi. Nu trebuie să-ţi asumi. Eu, de exemplu, dacă trebuie să merg pe stradă cu un bărbat, care arată măcar de departe ca un om, e clar că este: iubitul secret, bărbatul misterios, câteodată se întâmplă să fie câte 2-3. Dacă vine unul să mă ajute să-mi pun motorină-n rezervor, nu înseamnă că după îmi pune şi „mo-to-ri-nă-n re-zer-vor„”, a explicat ea.

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite moderatoare de televiziune de la noi din țară. A prezentat numeroase emisiuni, iar acum se pregătește pentru un nou proiect: show-ul “Vrei să fii milionar”, de la Kanal D. În plan personal, Teo Trandafir este mama unei fete adoptate, Maia.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments