Tânăr din Bârsa, reținut pentru mai multe infracțiuni săvârșite în aceeași noapte

by Adrian Topor

Polițiștii orașului Sebiș au reținut un tânăr pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

În noaptea de 11/12 noiembrie a.c., un tânăr de 20 de ani, din Bârsa, ar fi sustras de pe raza localității Șușani un autoturism lăsat neasigurat și cu cheile în contact, cu care s-ar fi deplasat pe raza localităților Prunișor și Sebiș, după care ar fi derapat într-un șanț. Tânărul ar fi abandonat autotursmul, ar fi demontat plăcuțele cu numărul de înmatriculare și ar fi luat cheile din contact și documentele autoturismului, după care, în aceeași noapte, s-ar fi deplasat în localitatea Ignești unde, găsind un autoturism neasigurat, cu cheile în contact, l-ar fi sustras și s-ar fi deplasat în localitatea Craiva, unde l-ar fi vândut cu 50 de euro.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și ambele autoturisme au fost avariate.

În baza probatotoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Gurahonț cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință, conducere fără permis și distrugere.

Facebook Comments