Surse: Falcă pregăteşte excluderea lui Igaş din PNL

Surse: Falcă pregăteşte excluderea lui Igaş din PNL

USR Arad: ”Creșterea impozitelor – demers politicianist și egoist al primarului”
Adrian Todor : „Falcă le cere consilierilor să meargă la pușcărie în locul lui“
Arădenii l-au făcut „praf” pe Falcă, după ce acesta s-a lăudat pe Facebook

Surse din PNL Arad vorbesc despre o situaţie tot mai tensionată în interiorul filialei, în ultima perioadă de timp. Gheorghe Falcă îşi marginalizează oponenţii, care nu sunt puţini chiar după plecarea deputatului Eusebiu Pistru la ALDE.
Ultimele informaţii creionează dorinţa lui Gheorghe Falcă de a-l exclude din partid pe fostul senator şi ministru de Interne, Constantin Traian Igaş. Falcă vorbeşte, spun sursele noastre, despre faptul că Igaş aduce prejudicii de imagine partidului, prejudicii mai mari decât cele făcute de adversarii politici.
Plecarea deputatului Eusebiu Pistru a lăsat o mare gaură în filiala arădeană a PNL, iar “execuţia” lui Igaş ar face ca PNL Arad să piardă şi mai mult.
Contactat şi întrebat despre această posibilitate, Constantin Traian Igaş spune că nu ştie nimic şi face apel la unitatea partidului.
“Sunt membru PNL cu cotizația plătită în avans şi pentru anul 2018 în integralitate. Îndemn partidul la unitate! Eu critic greşelile şi apreciez lucrurile bune. Sunt sigur că PNL are nevoie de mine la viitoarele alegeri. Nu cred că sunt capabili de aşa ceva, sunt conștienți de faptul că mă bucur de mare încredere în teritoriu şi în rândul oamenilor echilibraţi din partid”, ne-a declarat Igaş.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0