test

Sorana Darclee se mărită

Sorana Darclee se mărită

Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu Cherry Seaborn
Detalii din căsnicia Iuliei cu Mihai Albu
Cezar Ouatu, pregătit de marele pas

Sorana Darclee trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, despre care refuză să dea detalii. Artista a probat deja rochia de mireasă, însă nu s-a decis asupra modelului.

Nu ştiu, nu cred că poţi să îţi dai foarte bine seama, trebuie să fie o rochie în care să te poţi distra, să poţi petrece, să poţi dansa, că până la urmă este o noapte care trece rapid. Nu este cu mine (n.r. iubitul), nu e cu mine. A văzut o poză, i-am trimis o poză şi a zis că mă cam prinde, aşa. Nu pot să spun, pentru că nu pot să dau niciun detaliu în momentul acesta. Singurul lucru pe care îl vedeţi este probatul rochiilor de mireasă, dar momentan nu pot să dau niciun detaliu”, a spus Sorana Darclee la Antena Stars.

„Este vorba de înţelegere, este vorba de blândeţe, este vorba de cum treci peste momentele grele, pentru că astfel de momente apar. Apar încă de la bun început. E normal, este viaţă. Este vorba de calm. Astea sunt lucruri care contează, pentru că situaţii neprevăzute tot apar, iubire există, starea de îndrăgosteală este permanentă, cel puţin în cazul nostru, dar sunt acele mici amănunte care fac diferenţa”, a mai spus Sorana.

Recent, artista a fost invitată în cadrul emisiunii de la Antena Stars, unde a vorbit despre momentele grele din viața ei. Sorana a trecut printr-un divorț, care a dărâmat-o, însă recunoaște că nu fuge de căsătorie, chiar dacă a fost dezamăgită.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0