test

Sora lui Florin Busuioc: „O rugăciune i-ar prinde bine”

Sora lui Florin Busuioc: „O rugăciune i-ar prinde bine”

Busu vorbește deschis despre fiul secret
Florin Busuioc s-a întors la TV
Florin Busuioc a suferit un stop cardiac și a fost operat

Sora lui Florin Busuioc, Raluca Iorga, a spus că starea actorului este stabilă, dar lupta pentru recuperare va fi lungă. Într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, Raluca a spus că o rugăciune i-ar prinde bine fratelui său şi a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au trimis mesaje de susţinere în ultimele ore.

Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!„, a scris Raluca Iorga, pe Facebook.

Doctorul care l-a operat pe Florin Busuioc spune că a fost chemat de acasă şi a fugit repede la spital, neexistând personal pentru permanenţa în cazul acestor intervenţii: „Noi am fost contactaţi de către managerul spitalului, de ministrul Sănătăţii. Am venit de acasă, pe la ora 23, că din păcate noi nu asigurăm program de infarct acut, că nu avem personalul necesar. S-au mai pus stenturi la noi, dar la pacienţi cronici sau şi la acuţi, la alt tip de infarct, care mai poate să aştepte. Eu sunt singurul care are competenţă, mă mai ajută un coleg rezident, este încă o colegă Emilia Goanţă, care mă mai ajută cu altfel de proceduri. Adică n-avem echipă mare să asigure”, a mai spus doctorul Paul Traşcă.

Actorul Florin Busuioc a suferit, marţi seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova. A fost operat în Bănie, iar intervenţia fost finalizată cu succes. Miercuri, un elicopter SMURD l-a adus pe „Busu” în Capitală. În acest moment, actorul este internat la  Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu.

 

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0