Șoferi depistați sub influența alcoolului și fără permise de conducere, în traficul arădean  

by Adrian Topor

Polițiștii cercetează mai mulți conducători auto, care în acest week-end au fost depistați, în timp ce conduceau autovehicule, find sub influența alcoolului.

Astfel, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Lipova au depistat un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          La Sebiș, polițiștii au depistat, ieri, 21 iulie a.c., un bărbat de 51 de ani din Gurahonț, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Brazi, aflându-se sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere.

Tot ieri, polițiștii din Ineu au depistat pe D.J. 793, pe raza localității Cermei, un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Sâmbătă, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat pe strada Pădurii, un bărbat în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          Polițiștii din Lipova au depistat pe D.N,7, pe raza localității Vărădia de Mureș, un tânăr de 19 ani în timp ce conducea o autoutilitară, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Iar la Sebiș, polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Păcii, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tuturor celor în cauză le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele lor fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțini rutiere.

 

Facebook Comments