Simona Halep va mai participa la un turneu, în 2017

by Sorin Haut

Simona Halep a făcut o schimbare de ultim moment în programul pentru noul sezon. Campioana noastră va mai juca în acest an, chiar înainte de Crăciun, la un demonstrativ din Thailanda.

Vacanţa Simonei, venită după un an epuizant, se apropie de final. În curând, sportiva noastră va reveni pe teren pentru a pregăti noul sezon. Are de apărat locul 1 mondial şi şansele îi surâd, având în vedere că nu are multe puncte obţinute în prima parte a stagiunii 2017. Totuşi, marele obiectiv e cucerirea unui turneu de Grand Slam, iar Australian Open reprezintă prima şansă.

În vederea pregătirii turnelului de la Antipozi, Simona tocmai a decis să dea curs unei invitaţii la un turneu demonstrativ. Ea va evolua la Hua Hin, în Thailanda, la un patrulater la care şi-au anunţat prezenţa alte trei jucătoare din TOP 10 WTA: Karolina Pliskova (4 WTA), Jelena Ostapenko (7 WTA) și Johanna Konta (9 WTA).

„Va fi prima dată când aceste patru jucătoare vor participa la turneul de la Hua Hin. După turneu vor mai sta 5 zile aici pentru a se pregăti pentru Australian Open”, a declarat Suwat Liptapanlop, unul dintre organizatori.

Shenzen, turneul din China care va debuta pe 1 ianuarie în direct la Digi Sport 2, e prima competiţie oficială a Simonei pe 2018. (digisport.ro)

Facebook Comments