Sepsi SIC a spulberat FCC ICIM, în semifinala campionatului

by Sorin Haut

După înfrângerile la 27 și 17 puncte în „Sepsi Arena” a urmat aseară un zdrobitor eşec, la 37 de puncte diferenţă,  scor 46-83, iar FCC ICIM e nevoită să se consoleze cu finala mică a campionatului, până la urmă obiectivul realist al „galben-albastrelor”. Fără căpitanul Brankica Hadzovic, accidentată, echipa arădeană a fost victimă sigură în Polivalentă, în faţa unei Sepsi mult superioară.

Soarta calificării în finală, a cincea consecutivă pentru Sepsi, era decisă încă de la pauza mare, când oaspetele conduceau cu 46-23.  Defilarea covăsnencelor s-a produs în fața a doar aproximativ 300 de spectatori, mult prea puţini pentru o semifinală a Ligii Naţionale, un semn în plus că arădenilor nu prea le mai pasă de sport.

În așteptarea unor vremuri mai bune, FCC ICIM Arad a bifat cel de-al zecele eșec la rând cu Sepsi, cel mai dur din acest sezon și se pregătește de finala pentru bronz, cu Brașovul. Datele vor fi anunţate în curând. Primul meci va avea loc sub Tâmpa, al doilea la Arad şi dacă va mai fi cazul, decisivul se va juca la Brașov.

Medaliile de aur și le vor disputa Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare, după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”. Sătmărencele s-au impus şi ele cu 3-0, în semifinala cu Olimpia Braşov.

Formaţii:

ICIM: Williams 20, Lee 10, Fodor 6, Dzombeta 4, Ciotir 3, Ardelean 2, Mercea 1, Rotariu, Glisici.

Sepsi: Solopova 22, Slamova 17, Demeter 10, Topuzovic 9, Godri Părău 9, Şipoş 7, Higgins 4, Pasic 3, Nagy 2.

Facebook Comments