Sentință definitivă. Cristian Boureanu a pierdut custodia fiicei lui

Sentință definitivă. Cristian Boureanu a pierdut custodia fiicei lui

Detalii din căsnicia Iuliei cu Mihai Albu
Cu cine a ieșit Vârciu în club
Beyonce va naște gemenii în prezența fiicei sale

Cristian Boureanu a pierdut custodia fiicei lui. Sentința a fost dată săptămâna trecută, la Tribunalul București, iar Boureanu nu o mai poate ataca, decizia fiind definitivă.

Înainte de acest moment, acesta avea custodia exclusivă a fiicei sale, Ioana, iar mama ei îi plătea pensie alimentară.

În aprilie 2017, judecătorii au decis ca ambii părinți să aibă custodie comună, însă mama va acoperi cheltuielile minorei. Irina Boureanu a făcut apel și a câștigat. Acum, judecătorii au decis ca ea să aibă custodie exclusivă asupra minorei.

 „Admite apelul. Schimbă în parte sentință civilă apelată în sensul că: dispune exercitarea autorității părintești asupra minorei B.I., născută la data de …, exclusiv către mamă. Menține celelalte dispoziții ale sentinței civile apelate. Obligă intimatul la plata către apelantă a sumei de 1.520 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxa judiciară de timbru și onorariu avocat. Definitivă”, se arată în minuta ședintei de săptămâna trecută, citată de stirilekanald.ro.

Astfel, Irina – prima sa soție și mama fetei – a câștigat procesul (deschis în 2016) pentru exercitarea autorității părintești asupra minorei, la 14 ani după pronunțarea divorțului de Cristi Boureanu.

Fiica fostului politician și-a acuzat tatăl că a agresat-o în plină stradă, iar scandalul mediatic a aplanat conflictul.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0