Secţia Boli Infecţioase Copii este reabilitată printr-un proiect al Cetăţii Voluntarilor

Secţia Boli Infecţioase Copii este reabilitată printr-un proiect al Cetăţii Voluntarilor

Cât de necesară este o asigurare de accidente pentru bicicliști
Din 2018, se vor înființa Punctele Gastronomice Locale
Numele localităților din România scrise cu „î” se schimbă

Anamaria Nyeki Popa, preşedintele asociaţiei Cetatea Voluntarilor a anunţat demararea lucrărilor de reabilitare a secţiei Boli Infecţioase Copii, a Spitalului Judeţean Arad.

Iniţial, proiectul „Cu drag pentru viitor” viza reabilitarea secţiei de Chiriurgie şi Ortopedie Pediatrică, însă opoziţia unui medic a făcut ca acest proiect să nu fie pus în practică.

Anamaria Nyeki nu a cedat şi a reuşit mutarea proiectului pentru a reabilita secţia de Boli Infecţioase Copii. De câteva zile, lucrările au demarat la acestă secţie cu probleme, pe care autorităţile judeţene au lăsat-o de izbelişte.

„La Arad am început reabilitarea Compartimetului Clinic de Boli Infecţioase Copii Arad! După o perioadă dificilă în care unii au crezut în noi, alţii nu, am decis să mergem încrezători înainte cu proiectul nostru de a ajuta atât pacineţii, cât şi medicii Spitalului Clinic Judeţean Arad. Am luptat cu un sistem greu, ne-am simţit doborâţi, însă nu înfrânţi. Am decis să nu renunţăm şi să continuăm ceea ce am început. Au fost momente în care am vrut să dăm înapoi banii adunaţi cu greu de la sponsori, dar ne-am gântit bine, am avut nopţi nedormite şi am luat hotărârea să mutăm proiectul la Secţia Boli Infecţioase Copii Arad! Multă lume şi-a pus speranţa în noi, nu am putut dezamăgi. Am primit în această perioadă dificilă multe mesaje de încurajare. Apropiaţii ne-au spus să continuăm. Să luptăm pentru proiect şi penturu copii. Am schimbat trei manageri în tot acest timp. A fost o luptă grea, dar nu imposibilă, am revenit mai puternci şi dorinici să ducem la capăt ceea ce am început. Suntem conştienţi că nu ne va fi uşor, dar ştim sigur ca va fi frumos, iar rezultatul va fi pe măsură. Mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut şi au crezut în noi”, a spus Anamaria Nyeki Popa.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0