test

Se lasă cu plângeri penale! Țolea nu a fost repus în funcția de director al ADI Deșeuri

Se lasă cu plângeri penale! Țolea nu a fost repus în funcția de director al ADI Deșeuri

Dosar penal în scandalul gunoaielor! Sunt suspiciuni cu privire la organizarea licitației
ADI Deșeuri luptă în instanță pentru prețuri mai mici la serviciile de colectare în judeţ
USR Arad cere demisia capilor de la ADI Deșeuri

La sfârșitul lunii noiembrie, Tribunalul Arad a decis faptul că Adrian Țolea a fost înlăturat abuziv de la conducerea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Sistem Integrat de Gestionare a Deșeurilor Județul Arad, dispunând reîncadrarea acestuia pe funcția de director al asociației. Deși au trecut aproape două săptămâni de la pronunțarea sentinței, conducerea CJA nu a pus nici acum în aplicare acea hotărâre a Tribunalului Arad.

Adrian Țolea a notificat în două rânduri ADI Deșeuri cu privire la dispozițiile acestei sentințe, una executorie, urmând cel mai probabil să fie depusă o plângere penală, în cazul în care liberalii care conduc Aradul consideră un moft aplicarea hotărârilor judecătorești.

Iată ce scrie în notificarea transmisă de Adrian Țolea celor de la ADI Deșeuri:

„(RE)NOTIFICARE

prin intermediul căreia vă învederăm și solicităm mai departe următoarele:
[1] Evident, primordial ne reiterăm solicitarea de a respecta și a pune în aplicare, atât faptic cât și de jure, dispozițiile executorii ale sentinței civile nr. 936 din 26.11.2018, pronunțată de către TRIBUNALUL ARAD în dosar nr. 1955/108/2018 – inter alia obligarea dvs. de a ne reintegra în funcția deținută anterior.
[2] În ipoteza în care, până la data de 07.12.2018, orele 12:00, nu veți răspunde notificărilor noastre, vom considera (în mod justificat) tăcerea dvs. ca un refuz de a respecta hotărârea judecătorească mai sus individualizată.
În varianta în care, totuși, veți comunica un răspuns, un punct de vedere, iar acesta va fi negativ (în sensul în care efectiv nu veți da curs solicitărilor noastre), atunci această conduită va fi considerată, aidoma, ca o nerespectare a hotărârii judecătorești aici în discuție.
[3] Vă aducem la cunoștință (deoarece, se pare, sfătuitorii dvs. juridici nu o fac) că potrivit art. 287 alin. (1) lit. d) C. pen., reprezintă infracțiune (și) neexecutarea hotărârii judecătorești prin care s-a dispus reintegrarea în muncă a unui salariat.
Puteam deja să înregistrăm această plângere penală, dar nu am făcut-o, așteptând, măcar în acest ceas din urmă, să dați dovadă de eleganță, de bună-credință, de respectarea legii și a
drepturilor altora, de o atitudine de împciuire, de deschidere și dialog“.
Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Dupa cat l-a barfit pe falca si pe cionca prin tot judetul e normal sa se razbune si ei !
    Toti o apa si un pamant !

  • DISQUS: 0