Se decid ultimele calificate în optimile Ligii Campionilor

by Rusu Flavius

Echipa lui Ianis Hagi, Genk, este deja eliminată, după ce a adunat doar un punct în grupa E. În schimb, se luptă pentru calificare Napoli și Salzburg, în timp ce Liverpool e lider și mai are nevoie de un punct pentru a fi sigură că va juca în optimi. În grupa F, echipa lui Nicușor Stanciu, Slavia Praga, este eliminată. Barcelona este calificată de pe primul loc, însă lupta se dă între Inter și Borussia Dortmund, care au câte 7 puncte.

În grupa G, Leipzig și-a asigurat deja prezența în optimi, cu 10 puncte, în timp ce Zenit și Lyon ar câte 7 puncte, iar Benfica, 4. În grupa H, lupta e deschisă. Semifinalista de anul trecut, Ajax, are 10 puncte și e urmată de Chelsea și Valencia cu câte 8 puncte, iar ce Lille e out, cu un singur punct.

În grupa A, PSG s-a calificat de pe primul loc, iar Real Madrid de pe locul secund. Lupta se dă între Club Brugge și echipa lui Florin Andone, Galatasaray, pentru locul 3, care duce în Europa League. În grupa B, Bayern e deja calificată, cu punctaj maxim, iar noua echipă a lui Jose Mourinho, Tottenham, e și ea în optimi, cu 10 puncte.

Miza o reprezintă poziția a treia, care duce în Europa League, loc ocupat acum de Steaua Roșie Belgrad, cu 3 puncte.  Olympiacos e ultima, cu un punct și are meci direct cu sârbii. În grupa C, Manchester City, antrenat de Guardiola, e lider, cu 11 puncte, iar pentru poziția a doua se luptă Șahtior (6 puncte), Dinamo Zagreb (5 puncte) și Atalanta (4 puncte).

Juventus şi-a asigurat primul loc în grupa D, după 1-0 cu Atletico și spaniolii trebuie acum să câştige în ultima etapă, cu Lokomotiv Moscova, pentru a fi sigură de calificarea în optimi. Echipa lui Simeone are 7 puncte și se luptă cu Leverkusen, care are 6.

Grupa E
Salzburg – Liverpool, ora 19:55, Digi Sport 1
Napoli – Genk, ora 19:55, Digi Sport 2

Grupa F
Inter – Barcelona, ora 22:00, Digi Sport 1
Borussia Dortmund – Slavia Praga, ora 22:00, Digi Sport 2

Grupa G
Benfica – Zenit, ora 22:00, digisport.ro
Lyon – Leipzig, ora 22:00, digisport.ro

Grupa H
Chelsea – Lille, ora 22:00, Digi Sport 4
Ajax – Valencia, ora 22:00, Digi Sport 3

Grupa C
Șahtior Donețk – Atalanta, ora 19:55, Digi Sport 2
Dinamo Zagreb – Manchester City, ora 19:55, Digi Sport 1

Grupa A
PSG – Galatasaray, ora 22:00, digisport.ro
Club Brugge – Real Madrid, ora 22:00, Digi Sport 2

Grupa B
Bayern Munchen – Tottenham, ora 22:00, Digi Sport 1
Olympicos – Steaua Roșie, ora 22:00, digisport.ro

Grupa D
Atletico Madrid – Lokomotiv Moscova, ora 22:00, Digi Sport 4
Bayer Leverkusen – Juventus, ora 22:00, Digi Sport 3

(digisport.ro)

 

 

Facebook Comments