test

Scandalul dintre Ionuț și Dragoș Dolănescu continuă

Scandalul dintre Ionuț și Dragoș Dolănescu continuă

Cu cine își va petrece Lidia Buble Crăciunul
Războiul dintre frații Dolănescu continuă
După 60 de ani de prietenie au aflat că sunt frați

Scandalul continuă între Ionuț și Dragoș Dolănescu.  Ionuţ Dolănescu şi-a numit fratele „nulitate”, iar Dragoş a intrat în direct în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” şi a dat replica.

„Mai mult vorbeşte despre el, decât despre mine. Întotdeauna am fost întrebat de ce nu locuiesc în România, dar decât să trăiesc cu un nume mare în spate, numele lui tată, eu am ales să vin în Costa Rica să văd ce pot să fac. Tata e recunoscut ca un mare compozitor şi interpret. El a fost un tată extraordinar, un patriot. Dar…asta e Ionuţ şi ăsta e caracterul lui. Când vor trece anii i se va vedea mai bine caracterul. Nu are foarte multe cuvinte în dicţionarul lui intelectual, pentru fratele meu mama mea care e medic ginecolog, pentru el e o nulitate. Dacă nu îl chema Ionuţ Dolănescu şi ar fi trebuit să o ia de ala 0 ar fi reuşit? Data viitoare poate discutăm despre alte subiecte decât Ionuţ şi declaraţiile lui de prost gust” a declarat Dragoş Dolănescu la Antena Stars.

Ionuț Dolănescu a avut de tras din cauza părinților. Artistul nu a ascuns faptul că, nu de puține ori, oamenii l-au comparat cu regretatul Ion Dolănescu și cu Maria Ciobanu.

 

Sursa: liberttaea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0