Scandal monstruos între Carlos Santana și Beyoncé

Scandal monstruos între Carlos Santana și Beyoncé

DIANA DUMITRESCU, DECOLTEU DE INFARCT! CUM ARATA ROCHIA CU CARE A PUS PE JAR BARBATII
„HAPPY DIVORCE DAY” IN LUNA INDRAGOSTITILOR CU PRIMARUL ROBERT NEGOITA
DANA ROGOZ, LA PATRU ANI DE CĂSĂTORIE

Celebrul artist Carlos Santana a iscat un adevărat scandal în SUA după ce a declarat că Adele chiar merită să câștige premiul „Albumulu Anului” la Grammy, pentru că este o cântăreață mult mai bună decât Beyonce. Acesta a precizat că soția lui Jay-Z este mai degrabă model, decât cântăreață pentru că nu are vocea necesară.

„Consider că Adele a câștigat pentru că ea chiar cântă. Cu tot respectul, pentru sora noastră Beyoncé. Beyoncé este foarte frumoasă și mai degrabă face modeling prin muzică, ea nu este o cântăreață, cu tot respectul”, a declarat interpretul melodiei „Maria, Maria”, într-un interviu pentru  Australian Associated Press.

Declarația sa a iscat multe controverse, fapt pentru care Carlos a decis să-i ceară scuze lui Beyoncé, printr-o postare pe Facebook. „Intenția mea a fost să o felicit pe Adele pentru seara ei spectaculoasă de la Grammy. Comentariile mele despre Beyoncé au fost scoase din context”, a spus acesta, precizând că are are un mare respect pentru artista însărcinată cu gemeni.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0