Scandal monstruos între Carlos Santana și Beyoncé

Scandal monstruos între Carlos Santana și Beyoncé

Bendeac este în culmea disperării
Costel Busuioc are probleme grave cu legea
OANA LIS, CUPRINSA DE FIORUL DRAGOSTEI LA MALUL MARII! ARE CUVINTELE DE IUBIRE LA EA!

Celebrul artist Carlos Santana a iscat un adevărat scandal în SUA după ce a declarat că Adele chiar merită să câștige premiul „Albumulu Anului” la Grammy, pentru că este o cântăreață mult mai bună decât Beyonce. Acesta a precizat că soția lui Jay-Z este mai degrabă model, decât cântăreață pentru că nu are vocea necesară.

„Consider că Adele a câștigat pentru că ea chiar cântă. Cu tot respectul, pentru sora noastră Beyoncé. Beyoncé este foarte frumoasă și mai degrabă face modeling prin muzică, ea nu este o cântăreață, cu tot respectul”, a declarat interpretul melodiei „Maria, Maria”, într-un interviu pentru  Australian Associated Press.

Declarația sa a iscat multe controverse, fapt pentru care Carlos a decis să-i ceară scuze lui Beyoncé, printr-o postare pe Facebook. „Intenția mea a fost să o felicit pe Adele pentru seara ei spectaculoasă de la Grammy. Comentariile mele despre Beyoncé au fost scoase din context”, a spus acesta, precizând că are are un mare respect pentru artista însărcinată cu gemeni.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0