Scandal între fostul și actualul soț al Ilenei Ciuculete

Scandal între fostul și actualul soț al Ilenei Ciuculete

LA 82 DE ANI, LEONARD COHEN ANUNŢĂ LANSAREA UNUI NOU ALBUM
Mădălin Voicu, bunic pentru a doua oară
ADELINA L-A BAGAT IN SPITAL PE SPEAK! CE S-A INTAMPLAT

Fostul soț al Ilenei Ciuculete, acuzații grave la adresa lui Cornel Galeș. Interpretul de muzică populară Valeriu Sfetcu a comentat despre averea Ilenei Ciuculete și despre vila acesteia, despre care s-a zvonit că ar fi fost vândută înainte ca aceasta să moară.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017. Vedeta, care și-a ascuns vârsta reală de-a lungul timpului, a fost înmormântată sâmbătă.

Artista a fost căsătorită cu Valeriu Sfetcu, împreună cu care a avut doi băieți. După separarea de aceasta, ea și-a format o familie alături de Cornel Galeș.

După moartea interpretei de muzică populară, s-a zvonit că vila vedetei ar fi fost vândută înainte de dispariția acesteia.

În cadrul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars, Valeriu Sfetcu, fostul partener de viață al artistei, a comentat despre acestă situație.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete, acuzații grave la adresa lui Cornel Galeș. „Totul a fost pus la cale numai de acest șmecher”

„Una dintre case, a mai spus aseară şi doamna Merişoreanu, este pe numele lui Cornel, la Craiova. Una dintre casele celor doi copii pentru care a început scandalul. Şi noi am zis aşa: în final nu mai aveţi ce face acum, măcar renunţaţi la partea voastră de succesiune de acolo şi să facă măcar acte pe numele unuia dintre ei. Pe numele lui Cristi că el e în afara discuţiei.

Acuma dacă a ieşit această variantă şi această poveste, că nu ştiu dacă este adevărată sau nu, înseamnă că asta este. Vor rămâne pe dinafară. A existat un apartament pe care l-am obţinut în anul 1983 pe când am fost împreună angajaţi la Ansamblul Bălcescu, care ni s-a dat acolo lângă Gară şi pe care am înţeles că l-a vândut şi a mai avut o garsonieră pe care şi pe aia a vândut-o şi cu banii de pe acestea s-a luat această casă din Bucureşti. Sau apartament, ce au avut ei înainte de această casă. Nu mai ştiu”, a mai spus Valeriu Sfetcu.

Ileana Ciuculete a fost înmormântată pe 18 martie. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0