test

Scandal Falcă – USR Arad, pe Facebook ! „Botoș… le-ai povestit colegilor cum a fost în cele 4 partide?“

Scandal Falcă – USR Arad, pe Facebook ! „Botoș… le-ai povestit colegilor cum a fost în cele 4 partide?“

(FOTO) Mii de persoane au participat la Sărbătoarea comunei Felnac
Întâlniri cetăţeneşti în cartierele Alfa şi Confecţii
Crișul joacă, joi, în devans meciul cu argeșencele

Gheorghe Falcă a intrat în campania electorală pentru europarlamentare. Deși are tot atâtea șanse să ajungă în Parlamentul European cât are porcul să scape de cuțit înainte de Crăciun, Falcă și-a luat misia în serios și s-a pus pe treabă. E peste tot, deschide zeci de șantiere, se laudă pe la emisiuni TV cât de mare și de tare a fost în ultimii 14 ani de primărit, dar mai ales se ceartă pe Facebook cu oricine îndrăznește să aibă altă părere decât el. Mai ales partea cu Facebook-ul e semnul clar că Marele Vizionar a intrat în transă și nu mai vede și aude nimic în afara alegerilor europarlamentare.

Ultima țintă a politicianului de provincie Falcă este președintele USR Arad, Vlad Botoș, care și-a permis să posteze pe Facebook două fotografii cu o stradă în lucru și textul de mai jos: „”Regenerarea urbană” a ajuns şi pe strada unde locuiesc. Sperăm să nu dureze la fel de mult ca şi construcția pasajelor de pe centura Arad“. Atât i-a trebuit fostului pedelist Gheorghe Falcă, care a început să posteze comentarii și să-i atace pe toți cei de care și-a adus aminte. Bineînțeles, n-a scăpat nici ministrul Mihai Fifor, care e vinovat, spune Gheorghe Falcă, pentru că nu s-a modernizat strada Castanilor!!! „A fost în programul PNDL 2.. anulat de prietenul vostru Fifor… acum este în procedură de licitație pe alocarea financiară a municipiului“, zice Falcă, convins că i-a prostit pe cei cu care dezbătea pe Facebook. PNDL 2 nu numai că n-a fost anulat, cu atât mai puțin de ministru Apărării, fiind vorba de un program al Ministerului Dezvoltării, dar Primăria Arad a primit bani pentru mai multe proiecte pe PNDL 2, dintre care cele mai importante sunt reabilitarea colegiilor Economic și Elena Ghiba Birta, pentru care s-au alocat zeci de milioane de lei.

După ce i-a mințit cu tupeu pe partenerii de discuție, Falcă a sărit la gâtul lui Vlad Botoș, din nou, din lipsă de argumente: „Botoș…le-ai povestit colegilor cum a fost în cele 4 partide???? Și cum în 2004 ai fost în turul doi cu PSD ul.. așa pentru adevăr…“. Răspunsul președintelui USR nu s-a lăsat așteptat: „Falcă, ia mai pune mâna pe socotitoare şi verifică-mi vârsta şi ce făceam în 2004. Sunt eu vechi în politică şi-ți fac opoziție, dar nici chiar aşa. Nu mai minți!
Iar de PSD, poți să ne povesteşti tu foarte multe. Cum te înțelegi cu ei bine de 14 ani în Arad. Cum în 2009 ați guvernat împreună, cum ți-ai pus colegul secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Cum nu ați reuşit în 7 ani să terminați 2 pasaje. Cum nu reuşeşti să finalizezi stadionul UTA. Cum se schimbă bordurile tot la 4 ani şi asfaltul. Cum ai încercat distrugerea Parcului Eminescu.
Nu îmi este deloc ruşine de politica şi partidele în care am activat. Nu mi-am încălcat principiile. Tocmai tu eşti cauza de ce am plecat din ele. Tu ai reuşit să le acaparezi. Dar să fii sigur, cu USR Arad nu vei reuşi, oricât demult te străduieşti. Şi ştim foarte bine cum ai încercat şi cum încerci. Nu vei reuşi! Arădenii au nevoie de seriozitate şi hărnicie, de un om gospodar. Arădenii au nevoie de o altă administrație şi mai ales un alt primar. Un primar căruia îi pasă de Arad cu adevărat!“.

Falcă s-a mai contrat cu cei de la USR și pe tema pasajelor, unde iar e Fifor și PSD de vină, iar el e un îngeraș, care le-ar fi terminat, dacă mai stătea PDL-ul lui încă vreo 20 de ani la guvernare.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0