Rowan Atkinson va deveni tată pentru a treia oară, la 62 de ani

Rowan Atkinson va deveni tată pentru a treia oară, la 62 de ani

Sărbători triste pentru fiica lui Aurelian Preda
(VIDEO) Condiții mizerabile la Pediatrie! Un tată amenință cu DNA
Reacție nervoasă a tatălui Gabrielei Cristea după ce vedeta a născut

Iubita de 33 de ani a lui Rowan Atkinson, cunoscut pentru rolurile lui Mr Bean, a aflat că este încărcinată, iar actorul de 62 de ani va deveni tată pentru a treia oară, scrie Daily Mail.

Louise Ford, de 33 de ani, și iubitul ei, celebrul comediant Rowan Atkinson vor deveni părinți în următoarele săptămâni.

Atkinson are deja doi copii adulți Ben, 23 de ani, și Lily, de 21 de ani, amândoi din căsnicia sa anterioară. Actorul a început o poveste de dragoste cu Louise Ford, cea care o interpretează pe Kate Middleton în serialul The Windsors, în 2014.

O sursa a spus The People că „Rowan si Louise sunt extrem de fericiți si abia așteaptă venirea pe lume a copilului. E un moment foarte fericit pentru amândoi”.

Vestea sarcinii vine la doar o lună după ce fiica lui Atkinson, Lily, care este dansatoare, a decis să-și schimbe numele și să ia numele mamei sale, de care comediantul a divorțat în 2015.

În 2014, căsătoria de 24 de ani a lui Atkinson cu fostul make-up artist al BBC, Sunetra Sastry, în vârstă de 55 de ani, s-a încheiat după ce s-a aflat că actorul are o relație cu altă femeie. Ulterior s-a aflat că este vorba de Louise Ford, o actriță de 33 de ani pe care a cunoscut-o în timpul unor filmări.

Anul trecut, a fost raportat că Atkinson, în vârstă de 62 de ani, la mutat pe Louise în vila lui de 4,65 milioane de lire sterline în nordul Londrei la doar câteva săptămâni după divorțul său de Sunetra.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0