Roland Nagy revine în prim-plan. E manager general la Cermei

by Sorin Haut

Gloria Lunca Teuz Cermei vine după cel mai bun sezon din istoria clubului, prin clasarea pe locul 4 în seria a patra a Ligii a III-a la fotbal. Între timp, jucători importanţi au primit oferte tentante din alte părţi şi au ales să plece: Vlad, Prună și probabil, Polgar, vor ajunge la Lipova, Capătă și Deta optează pentru Slatina, iar Matiș se va întoarce în fotbalul timișan.

Preşedintele Petre Bulza nu se descurajează şi a decis să îl numească pe fostul antrenor al UTA-ei, Roland Nagy, în funcţia de manager general. Nagy a optat pentru un antrenor tânăr în persoana lui Flavius Moisă, cu rezultate bune la nivel de copii la clubul Viitorul Arad, dar care a activat și cu destul succes la Frontiera Curtici, în Liga a IV-a.

Așadar, Roli Nagy revine în prim planul fotbalului judeţean, tot la Cermei, după ce în urmă cu doi ani și jumătate ocupase funcția de director tehnic, într-o colaborare pe banca echipei cu antrenorul Radu Anca.

Cermeiul se reuneşte în jurul datei de 8 iulie, iar în perioada următoare e de aşteptat să apară transferuri, majoritatea probabil pe axa UTA-Viitorul, echipe cu care trupa lui Bulza colaborează foarte bine.

Facebook Comments