NGREDIENTE:
- 1 kg fasole verde congelata
- legume congelate [ ardei , ardei iute , rosie , verdeata ]
- 1 morcov
- 1 felie telina
- 1 ceapa rosie
- 1/2 ardei rosu
- 50 ml ulei
- 4 catei de usturoi
- 1 pahar suc rosii
- verdeata proaspata
- sare
MOD DE PREPARARE:
Curatati, spalati si taiati cubulete legumele proaspete [ceapa rosie, morcov, telina, ardei rosu, usturoi ]. Caliti-le in ulei 1-2 minute .
Adaugati aproximativ 3 l apa si sarati .
Cand morcovul este pe jumatate fiert se pune fasolea verde congelata si restul legumelor congelate care au fost maruntite [nu e necesar sa se dezghete in prealabil ].
La sfarsitul fierberii adaugati sucul de rosii si serviti ciorba asezonata cu verdeata proaspata .
Pofta buna!
Sursa: bucataras.ro
Facebook Comments