Rectificarea de buget de la CJA aruncă în aer PNL. Banii s-au împărţit pe sub masă câtorva primării

Rectificarea de buget de la CJA aruncă în aer PNL. Banii s-au împărţit pe sub masă câtorva primării

Consulul General al Republicii Serbia la Timișoara, în vizită la Instituția Prefectului Arad
Nici nu s-a achitat creditul BERD, dar gropile fac legea pe drumul asfaltat din împrumut
Falcă a comis-o! Contractul de salubrizare stradală este ilegal!

Guvernul României a făcut a doua rectificare bugetară din acest an, în urma căreia, Consiliul Judeţean Arad a primit o sumă de bani, care urmează să fie împărţită primăriilor din judeţ. În ultimele zile, conform surselor noastre, în biroul preşedintelui CJA, dar şi la partid, au fost chemaţi mai mulţi primari de încredere, care au de plătit sume de bani unde trebuie şi care vor fi beneficiarii ultimei rectificări a bugetului judeţului din acest an. Primari de la PNL, dar şi de la UDMR.

Numai că această rectificare se va face abia după alegeri, dintr-un motiv bine întemeiat. Conducerea PNL nu doreşte să sprijine toate primăriile PNL din judeţ (despre cele PSD se ştie că vor primi ZERO lei), aşa că au fost selectate 4-5 administraţii care vor ajuta în campania electorală, dar care au şi anumite obligaţii către anumite firme. Oficial, şefii PNL vor spune primarilor că nu se ştie câţi bani s-au primit sau, în cel mai rău caz, că au venit sume foarte mici, că hotărârea de guvern nu s-a publicat în Monitorul Oficial, că se aşteaptă confirmări de la Bucureşti şi aşa mai departe. Totul, cu scopul de a păcăli primarii că vor primi bani după alegeri, când de fapt aceste sume au fost împărţite, aşa cum spuneam, încă dinaintea rectificării bugetului de stat, la Guvern.

Se pare că o parte dintre primari au aflat de jocul conducerii PNL, astfel că la alegeri, acei primari sunt hotărâţi să se implice pe măsura respectului cu care sunt trataţi de şefii PNL. Suntem convinşi că în zilele următoare, primarii cu pricina vor fi asaltaţi cu telefoane, în care se vor da asigurări că după 11 decembrie vor primi bani cu sacul.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0