Război total în PNL Arad ! Pistru va candida împotriva lui Falcă

Război total în PNL Arad ! Pistru va candida împotriva lui Falcă

Deputatul Sergiu Vlad a sesizat la Ministerul Mediului problemele stației de epurare
Două femei din Sri Lanka, prinse încercând să iasă din țară cu documentele altor persoane
PERCHEZITII DIICOT ARAD LA MAI MULTE PERSOANE DIN VALCEA, BANUITE DE INSELACIUNE

Alegerea lui Sergiu Bîlcea, vineri seară, în funcția de președinte al Organizației municipale PNL Arad, alături de cei doi primvicepreședinți, Călin Bibarț și Geanina Pistru, părea a încheia lupta din sânul filialei arădene. Toată lumea anticipa un succes la pas al lui Gheorghe Falcă în alegerile pentru funcția de președinte PNL Arad, având sprijinul total al organizației municipale.

Numai că lucrurile nu sunt atât de simple precum păreau vineri seara. Conform surselor noastre din PNL, liberalii care s-au săturat de dictatura lui Gheorghe Falcă au strâns rândurile și au pus la cale un nou plan prin care să-i facă viața grea actualului președinte. Mai precis, primarul Ineului, Călin Abrudan, cel care a anunțat că va candida la funcția de președinte, se va retrage din cursă în zilele următoare și va susține un candidat surpriză. Este vorba despre deputatul Eusebiu Pistru, care va candida împotriva lui Gheorghe Falcă la președinția PNL.

Pe lângă Călin Abrudan, conform surselor noastre Pistru va fi susținut de către aripa vechiului PNL, dar și de mai mulți primari din județ, majoritatea celor din vechiul PNL, dar și destui dintre cei din fostul PDL, în special cei din colegiul în care a candidat Pistru în 2012, zonă de care s-a ocupat în ultimii ani, la PNL.

Miza cea mare va fi organizația municipală a PNL, unde o mare parte este controlată de soția lui Eusebiu Pistru, primvicepreședintele Geanina Pistru. Își va sprijini Geanina Pistru soțul sau va merge alături de Gheorghe Falcă ? Asta e marea dilemă, de care poate depinde alegerile din PNL Arad.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 5
 • comment-avatar
  A.Rădeanu 1 an

  Cosmine, tu nu-ți verifici textele înainte de a le publica? Ce-i cu greșelile ălea gramaticale? Sau ai sclavi negri care-ți scriu materialele? Dar și ăia ar trebui verificați!

 • comment-avatar
  Ioan Teudan 1 an

  Invrajbeste-i drace , noi aplaudam de pe margini !

 • comment-avatar
  VP1010 1 an

  Interesant, Doamne ajuta!

 • comment-avatar
  Sebi 1 an

  Eusebiu soțul lui geanina?Pai ăștia nu mai sun împreună demult .El umbla cu femei în Moneasa ,Sebiș.,Dezna ,în Arad cu studente și la București cu prostituate ,ca doar are bani ,iar ea cu bilcea și uneori cu tipei.

 • comment-avatar
  bula 12 luni

  D-l tinichigiu auto Pistru … asta il depaseste pe Falca in tot ce nu ne place la el.

 • DISQUS: 0