Răspunsul primit de Robert de Niro de la Trump

Răspunsul primit de Robert de Niro de la Trump

Ed Sheeran renunță la Twitter
Să trăiţi, Măria Voastră! Urări din Epoca de Aur, pentru Marele Conducător al Aradului
Un Rege în exil. Mesajele transmise românilor după abdicarea forțată

După ce actorul Robert de Niro l-a jignit în repetate rânduri în ultimele zile pe președintele Donald Trump, liderul de la Casa Albă a ales să-i răspundă acestuia printr-o serie de mesaje postate pe contul său de Twitter. Președintele american spune despre actorul premiat cu Oscar că este ”o persoană cu un IQ foarte mic”.

Trump a pus la îndoială inteligența celebrului actor spunând că ”Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri în cap în film de la boxeuri adevăraţi. L-am urmărit noaptea trecută şi cred cu adevărat că era bătut în cap”.

Într-un alt mesaj, Trump a scris: ”Cred că nu realizează că economia este la cel mai bun nivel la care a fost vreodată, cu cele mai multe locuri de muncă şi cu multe companii care investesc în ţara noastră. Trezeşte-te, ameţitule!”.

Mesajul președintelui vine după ce duminică seara la gala premiilor Tony, care recompensează cele mai bune producții de teatru de pe Broadway, Robert De Niro l-a înjurat pe președintele SUA Donald Trump în momentul în care și-a exprimat părerea despre el.

Momentul în care actorul a spus pe scenă” F**k Trump”, a fost ovaționat de întreaga sală care a aplaudat frenetic.

A doua zi, în timp ce se afla la Toronto pentru a-și lansa un restaurant, actorul recompensat cu două premii Oscar pentru rolurile din “Raging Bull” şi “The Godfather: Part II.”, și-a cerut scuze poporului canadian pentru cuvintele spuse de Trump despre Justin Trudeau.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0