Rapperul DMX, arestat pentru evaziune fiscală. Suma este uriașă

Rapperul DMX, arestat pentru evaziune fiscală. Suma este uriașă

Trei persoane au fost arestate în dosarul „Diplome de licenţă fără studii”
Dennis Rodman a fost arestat
Tânăr de 20 de ani, arestat pentru trafic de droguri de risc

Rapperul DMX a fost arestat pentru evaziune fiscală în valoare de peste 1,7 milioane de dolari. Autoritățile americane îl acuză pe acesta de o schemă evazională în urma căreia nu a plătit taxele la stat, scrie The Guardian.

Pe numele rapperului au fost formulate 14 capete de acuzare pentru fraudă fiscală, după ce se presupune că a ascuns venituri de milioane de dolari și a evitat taxa de 1,7 milioane de dolari. Pe lângă faptul că a fost acuzat de evaziunea fiscală și de incapacitatea de a depune declarații fiscale, el și-a ascuns adevăratul venit, spunând unei instanțe de faliment că venitul său era necunoscut pentru anii 2011 și 2012 și a obținut doar 10.000 de dolari în 2013.

DMX, pe numele său adevărat Earl Simmons, va apărea în fața unui judecător din New York acesta urmând să decidă dacă îl plasează în arest sau îl eliberează. Dacă s-ar fi găsit vinovat și ar fi dat sentința maximă pentru fiecare capăt de acuzate, el ar putea fi condamnat la 44 de ani de închisoare.

Cu vocea lui groaznică și de multe ori sumbre, DMX, în vârstă de 46 de ani, a devenit una dintre vocile cele mai recunoscute în rappul anilor 90. În 1998 el a lansat două albume, ambele înscriindu-se pe locul 1 în topurile Billboard.

El a fost de mai multe ori trimis la închisoare pentru diferite infracțiuni, inclusiv posesie de droguri și arme de foc, conducere sub influența alcoolului, cruzime asupra animalelor și incapacitatea de a plăti pensia alimentară.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0