Raliu pe Calea Aurel Vlaicu! Doi șoferi au circulat cu 147 km/h, respectiv 135 km/h

by Florian Popa

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au desfășurat, pe raza municipiului Arad, o acțiune cu efective mărite pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 26.000 de lei.
Dintre acestea, 18 au fost aplicate pentru depășirea regimului legal de viteză, 8 pentru centura de siguranță, iar 57 pentru alte abateri.

Au fost reținute 15 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.


În cadrul aceleiași acțiuni doi șoferi au rămas fără permis de conducere, după ce au fost întregistrați de radar în timp ce rulau cu peste 100km/h în zone cu viteza limitată la 50km/h.
Astfel, au fost depistați conducând pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu cu o viteză mult peste limita legală: un bărbat de 47 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având o viteza de 147km/h, și un bărbat de 34 de ani, în timp ce rula cu o viteză de 135km/h.

În cazul acestora a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, in scopul prevenirii accidentelor rutiere.

Facebook Comments