PSD şi-a desemnat potenţialul candidat de primar la Archiş

PSD şi-a desemnat potenţialul candidat de primar la Archiş

Minoră din Arad, prinsă după ce a furat peste 14.000 de lei dintr-o locuință din Archiș
Femeie din Groșeni, cercetată pentru contrabandă cu țigări
USR Arad are două noi filiale locale

Social-democraţii arădeni şi-au stabilit noua conducere a organizaţiei din comuna Archiş, după decesul fostului primar, Nicolae Valea.

În cazul organizării unor alegeri parţiale, PSD va miza pe Florin Denuţ, consilier local din partea acestei formaţiuni politice. Acesta a fost prezentat de PSD, în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat toţi parlamentarii social-democraţi arădeni.

“Archişul reprezintă fără îndoială un exemplu de bună administrare iar meritul aparţine echipei social democrate condusă de regretatul primar Nicolae Valea care începând din 1992 a gestionat în mod armonios şi progresiv dezvoltarea comunei. Faptele vorbesc, iar după 2 decenii de administraţie locală PSD, investițiile realizate de primărie prin fonduri Europene și guvernamentale fac din Archiș o comună bine pusă la punct. În perspectiva alegerilor pentru fotoliul de primar în localitate, PSD mizează pe un candidat care are viziunea necesară pentru a echilibra toate aspectele vieţii comunitare ce vizează dezvoltarea armonioasă a localităţii. Şi mă refer aici accentuat la domeniul social, educaţie, cultură. Florin Denuţ care este în prezent consilier local şi cunoaşte extrem de bine problematica, vine cu o echipă şi un program cu obiective clare care pornesc de la construcţia unei grădiniţe la Groşeni, crearea de locuri de muncă şi nu în ultimul rând construcţia unui abator la Archiş”, a spus Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0