Priorități de vedetă. „De ce trebuie să mai învăţ la geografie, când eu am Waze?”

Priorități de vedetă. „De ce trebuie să mai învăţ la geografie, când eu am Waze?”

463 de elevi arădeni de clasa a XII-a au lipsit de la prima probă a Simulării Bacalaureatului
Un singur elev din Arad a fost eliminat în prima zi a Bacalaureatului
108 elevi arădeni au lipsit de la proba scrisă la Limba română

Fulgy de la Clejani a picat Bacalaureatul și nu a avut noroc nici la contestații, unde nu a primit notele necesare pentru a promova examenul. La o săptămână după afișarea rezultatelor finale la Bacalaureat, sora lui Fulgy, Margherita de la Clejani, a vorbit despre eșecul fratelui ei la examene. 

Margherita de la Clejani spune că în familie nu a fost o mare dramă faptul că Fulgy a picat examenul maturității. Ba mai mult, ea susține că fratele ei era axat pe alte domenii în timpul liceului și că la cele la care a susținut examenul, printre care Geografia, probabil…a adormit.

„A studiat la Dinu Lipatti. El e fost axat pe muzică, studiază pianul clasic şi cred că a adormit la geografie. El îmi spunea mie Magda la ce trebuie să mai învăţ eu la geografie, când eu am Waze?”, a mărturisit Margherita de la Clejani, la Xtra Night Show.

Fulgy de la Clejani a picat examenul de Bacalaureat la Geografie cu nota 3,7. Deși a făcut contestație, nota a rămas neschimbată. A făcut contestație și la Limba română și la Istorie, însă numai la prima a primit notă mai mare decât cea inițială.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0