Prins în vama Nădlac, la volanul unui autoturism, cu permis de conducere fals

by Adrian Topor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

 În data de 13.10.2019, în jurul orei 05.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român P.S., în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în jud. Ilfov, la volanul unui autoturism, marca Alfa Romeo GT, înmatriculat în Germania.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din Italia.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul  nu  deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut permisul de conducere din Italia, de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

 

Facebook Comments