PRIME BLOCATE SI SALARII DIMINUATE LA OLIMPIA SATU MARE, INAINTEA MECIULUI CU PINCOTA

by Sorin Haut

Ca urmare a rezultatelor neconvingătoare ale Olimpiei Satu Mare din acest start de sezon, conducerea clubului a dorit să clarifice unele aspecte legate de criza prin care trece echipa. Preşedintele executiv Dan Băbuţ Domuţa şi preşedintele AGA, Ionică Câmpan, se declară nemulţumiţi de rezultatele obţinute de echipă în aceste prime trei partide, dar au anunţat că nu se pune problema schimbării antrenorului. În schimb s-au luat câteva decizii cu privire la aspectul financiar:

Am avut o şedinţă de urgenţă şi am decis ca jucătorilor şi celor din staff-ul tehnic să le fie tăiate salariile cu 30% şi primele blocate până când nu se recuperează cele şase puncte. Sper ca băieţii să înţeleagă faptul că e nevoie de o altă atitudine şi de mai multă seriozitate”, a spus Ionică Câmpan.

Cei doi oficiali au vorbit şi despre transferurile ex-utiştilor Apostu şi Laso: „Apostu  mai are multe de demonstrat şi o să-l vedeţi chiar sâmbătă ce fotbalist e. La fel putem spune şi de Laso, care e un jucător extraordinar, care până acum nu s-a integrat în formula de joc. Sâmbătă, Olimpia joacă acasă cu Şoimii Pâncota, într-un meci ce contează pentru etapa a patra a seriei a II-a din eşalonul secund.

Sursă: gazetanord-vest.ro

Facebook Comments