Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, suspect într-un dosar de corupţie

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, suspect într-un dosar de corupţie

POSTA ROMANA VA DISTRIBUI CARDURILE DE SANATATE
Vârsta de pensionare ar putea crește cu doi ani
RATA SOMAJULUI A AJUNS LA 5,51%. VEZI CE JUDETE CONDUC TOPUL SOMERILOR

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, s-a prezentat vineri la sediul central al DNA din Bucureşti pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie.

Surse judiciare susţin că Robu a fost citat în calitate de suspect. Edilul a spus că nu ştie de ce l-au chemat procurorii DNA şi că nu a făcut nicio faptă incriminată penal. Robu este primar din 2012, fiind ales pe listele USL.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, viceprimarul Dan Diaconu și fostul secretar al Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, sunt audiați la DNA București în dosarul retrocedărilor ilegale pe Legea 112. Reamintim că pe 28 aprilie 2015, reprezentanții DNA au realizat o percheziție-martaton la primăria Timișoara, care s-a încheiat la miezul nopții, după 15 ore, în final fiind ridicate toate dosarele apartamentelor și caselor vândute în baza Legii 112 / 1995, începând cu anul 1996 până în momentul respectiv. Cele 40 de colete sigilate în saci albaștri au fost încărcate în mașina de transport securizat și duse la București, pentru cercetări.

Sursa: evz.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0