test

Primarii din județ au ordin să repare drumul Arad – Seleuș

Primarii din județ au ordin să repare drumul Arad – Seleuș

Florin Tripa: ”Forma nouă a legii energiei şi gazelor, un pas important spre descentralizare”
CCIA organizează un nou curs de Responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal
Dinamo s-a impus fără emoții, în disputele cu AMEFA

Drumul Arad – Șiria – Pâncota – Seleuș, cel mai circulat drum din județul Arad, dă mari bătăi de cap șoferilor, din cauza gropilor imense apărute în carosabil, după ninsorile de luna trecută. Cum cei de la Consiliul Județean Arad s-au dovedit incapabili să reabiliteze acest drum, arădenii au ieșit în stradă în urmă cu zece zile, cerând ca autoritățile să rezolve problema.

Să nu vă gândiți cumva că vreun șef de la CJA s-a pus cu biciul pe firmele de casă și le-a ordonat să-și facă treaba și să repare acel drum. Nici vorbă, cu firmele portocalii trebuie să te porți cu mănuși, să nu se supere vreun patron. Astfel că, conducerea CJA a găsit o soluție mult mai simplă, care să nu deranjeze firmele care au contract de întreținere a drumurilor județene. La o ședință desfășurată săptămâna trecută, conducerea CJA a cerut ca în fiecare localitate, primarul să ia problema în mâini și să se pună să repare gropile de pe drumul județean. Cei care au circulat în ultima săptămână pe acest drum au putut să vadă la lucru echipe de muncitori, trimise chiar de către primari, să facă treaba CJA.

Și uite așa, șefii CJA au împăcat și capra și varza. Gropile s-au astupat (în unele zone și doar pentru câteva zile, până la prima ploaie) și patronii firmelor sunt mulțumiți că n-au trebuit să și presteze pentru banii pe care îi încasează de la bugetul județului.

 

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Fake News 9 luni

    Incredibil, ce minciună! Niciun primar nu a primit niciun fel de ordin. Puteți cita vreun primar? Drumul se repară dintr-un proiect POR câștigat de Consiliul Județean, în valoare de 31 de milioane de euro, pe traseu Arad-Șiria-Pâncota-Buteni. Lucrarea este în faza realizării proiectului tehnic.

  • DISQUS: 0