Prima reacție a Andreei Marin după ce a aflat că va fi colegă cu Mihaela Rădulescu

Prima reacție a Andreei Marin după ce a aflat că va fi colegă cu Mihaela Rădulescu

PRESEDINTELE SRI LANKA AR DORI BICIUIREA CELOR CARE AU ORGANIZAT CONCERTUL LUI ENRIQUE IGLESIAS
Shakira nu vrea să participe la nunta lui Lionel Messi
Elena Ionescu, despre bărbatul ideal

Andreea Marin a avut prima reacție după ce a aflat că va fi colegă cu Mihaela Rădulescu, la Pro tv. Zâna va face parte din juriu, în timp ce Diva de la Monaco va prezenta emisiunea Uite cine Dansează!, alături de Cabral.

Andreea Marin a avut prima reacție după ce a aflat că va fi colegă cu Mihaela Rădulescu, pe contul de socializare, după ce a făcut publice imagini în care apare într-o ipostază cum rar ai vazut-o.

Andreea Marin a avut prima reacție pe contul de socializare

Alături de Mihai Petre, Florin Călinescu şi Gigi Căciuleanu, Andreea Marin va juriza numerele de dans ale celebrităţilor.

”Mulțumesc pentru provocare, PROTV! Aventura în pași de dans începe! E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalități, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită. Dansul și-a pus amprenta pe viața mea și astfel am învățat să-mi parcurg drumul cu eleganța valsului, chiar și în momentele delicate, cu pasiunea tangoului în iubire, cu disciplină, imaginație și ritm neobosit în profesie. În privința calității programului, nu am niciun dubiu și sunt onorată să primesc o asemenea misiune, căci știm foarte bine ce înseamna forța, calitatea și creativitatea”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0