Președintele Klaus Iohannis a promulgat bugetul

Președintele Klaus Iohannis a promulgat bugetul

INMATRICULARILE DE MASINI NOI IN ROMANIA, IN CRESTERE CU 3,7% IN PRIMELE DOUA LUNI ALE ANULUI
ROMÂNIA, PE LOCUL 49 ÎN CLASAMENTUL CELOR MAI COMPETITIVE ECONOMII DIN LUME
FILIALA ARAD A PATRONATULUI ROMAN CERE MODIFICAREA CODULUI DE PROCEDURA FISCALA

Președintele Klaus Iohannis a promulgat joi Legea Bugetului de Stat și Legea Bugetului Asigurărilor Sociale. Nu fără a lansa un avertisment la adresa Guvernului.

„Această analiză aprofundată a Bugetului a confirmat ceea ce am spus: veniturile la buget sunt supraapreciate, cheltuielile sunt prevăzute în sumă foarte mare. Se confirmă că există prevăzute credite de angajament într-o sumă nemaivăzută de peste 50 de miliarde.

Totuşi am decis astăzi să promulg atât Bugetul cât și Bugetul asigurărilor sociale. Țara are nevoie de buget, iar Guvernul are ocazia să dovedească cum va face acest lucru. Pentur Guvern am un mesaj simplu: în cursul acestui exercițiu bugetar cer trei lucruri: responsabilitate, responsabilitate și responsabilitate”, a spus Klaus Iohannis, într-o scurtă declarație susținută la Palatul Cotroceni.

Reacția președintelui apare la doar câteva zile după ce acesta a avut o discuție la Cotroceni cu premierul Sorin Grindeanu și cu ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan, pe tema legii bugetului.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0