Președintele Klaus Iohannis a promulgat bugetul

Președintele Klaus Iohannis a promulgat bugetul

O NOUA EXTRAGERE LA LOTERIA BONURILOR FISCALE VA AVEA LOC DUMINICA
PROBLEMELE PRODUCATORULUI JAPONEZ TAKATA NU VOR AFECTA FABRICA DIN ARAD
ROMANIA A INREGISTRAT UN EXECEDENT DE 514 MILIOANE DE EURO IN COMERTUL CU PRODUSE AGROALIMENTARE

Președintele Klaus Iohannis a promulgat joi Legea Bugetului de Stat și Legea Bugetului Asigurărilor Sociale. Nu fără a lansa un avertisment la adresa Guvernului.

„Această analiză aprofundată a Bugetului a confirmat ceea ce am spus: veniturile la buget sunt supraapreciate, cheltuielile sunt prevăzute în sumă foarte mare. Se confirmă că există prevăzute credite de angajament într-o sumă nemaivăzută de peste 50 de miliarde.

Totuşi am decis astăzi să promulg atât Bugetul cât și Bugetul asigurărilor sociale. Țara are nevoie de buget, iar Guvernul are ocazia să dovedească cum va face acest lucru. Pentur Guvern am un mesaj simplu: în cursul acestui exercițiu bugetar cer trei lucruri: responsabilitate, responsabilitate și responsabilitate”, a spus Klaus Iohannis, într-o scurtă declarație susținută la Palatul Cotroceni.

Reacția președintelui apare la doar câteva zile după ce acesta a avut o discuție la Cotroceni cu premierul Sorin Grindeanu și cu ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan, pe tema legii bugetului.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0