Preotul din Hășmaș, împușcat mortal! Ipotezele anchetatorilor

Preotul din Hășmaș, împușcat mortal! Ipotezele anchetatorilor

Accident la UTA. O femeie însărcinată a rămas blocată în mașină, dar a fost salvată de pompieri
(FOTO) Accident la Păuliș. Două persoane au ajuns în stare gravă la spital
Accident pe calea Radnei, în apropiere de Kaufland

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 11.00, poliţiştii arădeni au primit, prin apelul de urgenţă 112, informaţia că, într-o pescărie din localitatea Comăneşti, a fost găsit cadavrul unui bărbat de 54 de ani, nimeni altul decât preotul ortodox din comuna Hăşmaş. Pe trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsită o plagă prin împuşcare la nivelul feţei. Oamenii legii iau în calcul două variante: fie preotul a comis un act suicidar, fie arma i s-a descărcat accidental în mână.

Preotul comunei Hăşmaş, judeţul Arad, a fost găsit, miercuri dimineaţă, fără suflare pe terenul propriei pescării pe care o deţinea la grnaiţa dintre localităţile Comăneşti şi Tăgădău. Bărbatul, care avea 54 de ani, a fost găsit de către soţia sa, aceasta fiind, de altfel, şi cea care a alertat de urgenţă autorităţile, apelând 112. Echipa operativă trimisă la faţa locului a constatat că pretorul era împuşcat în faţă. “Din poziţia în care a fost găsit corpul şi arma care era în faţa cadavrului sunt luate în calcul două variante: sinucidere sau accident, arma putându-se declanşa întâmplător”, a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, inspectorul de poliţie Lorena Radu.

Oficialul a adăugat că poliţiştii, procurorii şi echipa de criminalişti se află încă la faţa locului şi continuă cercetările în acest caz.

 

Sursa: evz.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0