Prefectul Horgea: „Chiar dacă sunt bolnavă, păstrez legătura cu colegii, pentru a mă asigura că alegerile se vor desfăşura fără probleme“

by Florian Popa

Prefectul judeţului Arad, Florentina Horgea, afirmă că, deşi este acasă, în concediu medical, ţine legătura cu toate instituţiile care gestionează desfăşurarea procesului electoral şi că pregătirea scrutinului de duminică este în grafic. Ea a adăugat că subprefectul judeţului şi-a suspendat concediul medical şi a revenit la birou, scrie agerpres.ro.

„Sunt în concediu medical, sunt acasă bolnavă, lucru ce se poate verifica. În ceea ce priveşte pregătirea alegerilor, doresc să vă informez că, la nivelul judeţului Arad, nu sunt probleme. Suntem în grafic cu toate activităţile prevăzute în calendarul electoral. Chiar dacă sunt bolnavă şi acasă, păstrez legătura cu colegii din Prefectură pentru a mă asigura că alegerile se vor desfăşura fără probleme”, a declarat, pentru AGERPRES, Florentina Horgea.

Prefectul a adăugat că a informat ministerul încă din prima zi de concediu medical.

„Nu înţeleg reacţiile şi acuzaţiile că m-am îmbolnăvit fictiv şi că mi-aş dori blocarea alegerilor. Sunt un om responsabil şi demn şi aşa vreau să îmi închei activitatea”, a mai spus prefectul.

 

Facebook Comments