Polițiști români și maghiari, în acțiune estivală

by Dana B.

În perioada 30 iulie- 24 august a.c., poliţiştii arădeni şi cei din judeţul Békés, Ungaria, beneficiază de un schimb de experienţă, în cadrul acţiunilor comune desfăşurate sub genericul “ESTIVAL”, care au ca scop prevenirea şi scăderea numărului de infracţiuni specifice sezonului, atât în România cât şi în Ungaria.

Poliţiştii maghiari participă alături de  agenții de poliție arădeni, pe raza municipiului și județului Arad, la activităţi specifice de menținere a ordinii și liniștii publice.

Similar, în aceeași perioadă, poliţiştii arădeni vor participa la acţiunile de patrulare desfășurate pe ştrandul din localitatea Gyula și în zonele adiacente acestuia, precum şi la activităţi specifice de menţinere a ordinii publice în zonele des frecventate de turiştii români.

Activităţilor de cooperare în patrule mixte româno-maghiare constituie un bun prilej pentru realizarea unui schimb de experienţă şi bune practici, atât în mediul urban cât şi în mediul rural, având ca scop beneficiul reciproc al tuturor celor responsabili cu menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Facebook Comments