PNL Arad folosește mașinile Consiliului județean în campania electorală

PNL Arad folosește mașinile Consiliului județean în campania electorală

(UPDATE) REZULTATELE ALEGERILOR LOCALE ÎN JUDEȚUL ARAD
LISTA COMPLETĂ A PREŞEDINŢILOR ŞI LOCŢIITORII CIRCUMSCRIPŢIILOR ELECTORALE
Se dau banii pentru președinții și locțiitorii secțiilor de votare

PNL Arad pare într-o degringoladă totală, după plecarea Marelui Vizionar fără viziune la București, pentru a conduce cea mai slabă campanie a liberalilor din ultimii 26 de ani. Pentru prima dată în ultimii ani, dinspre PDL-PNL Arad vedem fluturași de campanie în care se atacă adversarii, semn că liberalii sunt în ofensivă pentru a nu pierde primul loc în județ, ceea ce e cam greu după cum spun unele sondaje. Mai apoi, tot din disperare, a dispărut orice frică de DNA sau alte instituții, deși nu ar trebui, iar liberalii profită de orice bun îl au la dispoziție pentru a-l folosi în campanie. Și, credeți-ne, nu se dau în spate de la nimic, chiar dacă e ilegal.

Sunt mai multe indicii că PNL folosește la greu resursele unor instituții și societăți subordonate Primăriei Arad sau CJA, de la angajați, spații, copiatoare, fonduri, până la autoturisme. Se pare că există deschis și un dosar pe această temă, dar sursele nu sunt de încredere, așa că liberalii pot să folosească în continuare banii și bunurile publice.

Așa cum au făcut-o și marți, la Chișineu-Criș, unde doi consilieri PNL au sosit cu mașina Consiliului Județean Arad, cu numărul AR – 69 – WTX, pentru a participa la campania electorală PNL Arad. Suntem convinși că cei doi consilieri ne vor povesti că au fost la Chișineu-Criș la o întâlnire în interes de serviciu, în care să le povestească alegătorilor de ce în ultimii 8 ani orașul a primit zero lei din partea CJA, condus de PDL-PNL. Cât despre faptul că un consilier județean, indiferent din ce partid face parte, nu are dreptul să folosească mașina instituției, pentru cei de la PNL astfel de lucruri sunt neînsemnate. Interesul de partid bate orice lege.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0