Peste 117.000 de țigarete, confiscate de polițiștii arădeni în urma unor percheziții

by Adrian Topor

Peste 117.000 fire tigarete indisponibilizate de polițiști in urma a doua percheziții domiciliare. Polițiștii orașului Pecica împreuna cu cei ai Biroului de Ordine Publica si ai Secției nr. 1 și 2 Rurale Arad, sprijiniți de lucrătorii Serviciuclui pentru Acțiuni Speciale, au efectuat ieri doua percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabanda cu tigarete.

La data de 17 Ianuarie a.c., politistii au efectuat pe strada Frumoasa din municipiu, o percheziție la domiciliul unui bărbat de 40 de ani, din Arad, in urma căreia au fost depistate 1.960 fire tigarete, susceptibile ca ar fi provenit din contrabanda.Întrucât nu a fost găsit in imobil cel bănuit de comiterea infractiunii, acesta a fost depistat in trafic, in timp ce transporta 11.400 fire tigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzator, susceptibile ca ar fi provenit din contrabanda.

In urma celei de-a doua percheziții efectuate intr-un imobil de pe raza localității Fantanele, in locuința unui bărbat de 32 de ani, au fost depistate 104.480 fire tigarete, susceptibile ca ar fi provenit din contrabanda. Întreaga cantitate de tigarete a fost indisponibilizată in vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii continua cercetările, pe numele celor in cauza fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Facebook Comments