Percheziții domiciliare la Șiad! Polițiștii au găsit peste 160.000 de țigarete și 680 de litri de alcool

by Adrian Topor

Polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au desfășurat, ieri, patru percheziții docmiciliare. Au fost depistate peste 160.000 țigarete și peste 600 de litri de alcool.

 Polițiștii au desfășurat, ieri dimineață, 4 percheziții la imobilele deținute de o femeie de 57 de ani, din localitatea Șiad (comuna Craiva), bănuită de deținere și comercializare de țigări de contrabandă.

În urma activităților desfășurate, într-un imobil au fost găsite 163.180 țigarete de diferite mărci, susceptibile de a proveni din contrabandă, iar în altul 680 de litri de țuică.

Întreaga cantitate de alcool și țigări a fost indiponibilizată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind continuate cercetările sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și deținerea în afara antrepozitului fiscal a unei cantități mai mari de 200 de litri alcool.

 Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Facebook Comments