Pecica câştigă la limită, iar promovarea se joacă la Haţeg

by Sorin Haut

Progresul Pecica a început tare prima manşă a barajului de promovare în Liga a III-a. Pe cocheta arenă „Pădurice”, formaţia lui Dan Stupar a luat rapid un dublu avantaj şi se părea că Haţegul va fi doar o simplă bornă în drumul spre al treilea eşalon fotbalistic. Arsene a deschis scorul în minutul 7, după o centrare a lui Huţanu, pentru ca Măgulean să facă 2-0 în minutul 28, la o nouă acţiune şnur a gazdelor. Hunedorenii au ştiut, însă, să sufere şi au dat lovitura la singurul lor şut pe poartă din primele 45 de minute, Ţiric reuşind un șut de efect, ce l-a păcălit pe Rusu, 2-1 la pauză.

Scenariul cu gazdele la timonă nu s-a mai repetat în mitanul secund, „zimbrii” oferind o replică ceva mai bună. Au fost ocazii mari şi de o parte şi de alta, cu o bară a lui Arsene, în minutul 78 şi o nouă şansă rarisimă irosită de Drîglă, scăpat singur, respectiv Ţiric şi Puşca, ambii ratând şansa unui egal şi mai bun pentru Retezatul, în vederea returului. S-a terminat 2-1, rezultat care nu prea mult mulţumeşte Pecica, văzută, totuşi, în continuare favorită la promovare. Totul se va juca sâmbătă, la Haţeg.

Pecica a început meciul în formula: Rusu – Ponta, Țugulescu (Gabor), Wild, Aldan – S. Popa, Arsene – Huțanu, Puie (Moraru), Copil (Drîglă) – Măgulean ( Păcurar).

Facebook Comments