Ozzy și Sharon Osbourne și-au reînnoit jurămintele de credință

Ozzy și Sharon Osbourne și-au reînnoit jurămintele de credință

Reacţia Brigittei Sfăt în plină stradă
CE A SPUS DANI OŢIL DESPRE MIHAELA RĂDULESCU
ANDREEA MARIN ISI TRAIESTE VIATA DIN PLIN! NU CONTEAZA CA ARE 40 DE ANI: „PASESC CU BUCURIE IN NOUL DECENIU DIN VIATA MEA”

Ozzy și Sharon Osbourne și-au reînnoit jurămintele de credință după 35 de ani de căsnicie și la un an după ce s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp, scrie E!News.

La mai bine de un an de la scurta lor despărțire, Ozzy Osbourne și soția sa Sharon Osbourne au decis să își reînnoiască jurămintele de credință.

Potrivit unei surse apropiate cuplului, ceremonia a avut loc weekendul trecut la hotelul The Wynn din Las Vegas. Evenimentul a coincis și cu Ziua Mamei în SUA, iar cei doi au marcat-o printr-o fotografie postată pe o rețea de socializare. ”Cea mai bună Zi a Mamei!” , a scris Sharon pe contul ei de Instagram. Nimeni nu a bănuit însă că fericirea cântăreței s-a datorat reînnoirii jurămintelor.

„Ei sunt obișnuiți să facă totul în lumina reflectoarelor, dar au luat decizia de a menține acest lucru secret. La ceremonie au participat doar copiii și prietenii foarte apropiați, fiind un eveniment restrâns”, a spus o sursă pentru The Sun.

Sharon, în vârstă de 64 de ani, l-a cunoscut pe viitorul ei soț, când tatăl său era managerul trupei „Black Sabbath” din Birmingham, cea care a pus bazele curentului muzical „heavy metal” la începutul anilor ’70.

Ea s-a căsătorit cu el și a preluat managementul carierei lui solo, recrutând chitariști și compozitori care au menținut în prim-plan curentul „heavy metal”. În anii 2000, cuplul, împreună cu doi dintre cei trei copii ai lor, au participat la un reality show de televiziune pe canalul MTV intitulat „The Osbournes”.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0