Olivia Newton-John are cancer în fază terminală

by Andreea Radu

Actrița Olivia Newton-John, în vârstă de 70 de ani, nu reușește să scape de boala care o macină de atâta amar de vreme, luptându-se cu cancerul pentru a treia oară. Aceasta a mărturisit, într-un interviu emoționant și dureros de privit, deși vedeta este împăcată cu situația și are în continuare zâmbetul pe buze, că a decis să se concentreze asupra timpului pe care îl mai are de trăit.

Actriţa şi cântăreaţa de 70 de ani a vorbit în emisiunea „60 Minutes Australia” despre cum este să trăieşti ştiind că ai cancer în stadiu terminal.„Atunci când primeşti un diagnostic de cancer sau un diagnostic înspăimântător de sincer, ţi se dă brusc posibilitatea unei limite de timp”, a spus ea.

Olivia Newton-John are cancer în fază terminală

Olivia confirmat că boala a ajuns în stadiul 4 de metastază şi că celulele canceroase s-au răspândit şi în alte părţi ale corpului. „Dacă cineva îţi spune că mai ai şase luni de trăit, foarte probabil vei trăi pentru că tu crezi asta”, a adăgat Newton-John. „Deci pentru mine, psihologic, e bine să nu am nicio idee despre cât se aşteaptă ei sau cât a trăit persoana care a avut ce ai avut şi tu, deci nu, nu ascult”, a mai spus aceasta. Vedeta a fost prima dată diagnosticată cu cancer de sân în 1992 şi apoi în 2013, dar a vrut să ţină această bătălie departe de ochii publicului. Acum că boala s-a întors, Newton-John a spus că foloseşte ulei de canabis, care o ajută cu durerea.

Sursa: click.ro

Facebook Comments