Oana Radu se află într-o situație critică din cauza dependenței

Oana Radu se află într-o situație critică din cauza dependenței

APARITIE INEDITA LA „STAR MATINAL”! ASISTENTA EMISIUNII LE-A DAT DE BANUIT PREZENTATORILOR: „ESTI BEATA?”
Ozana Barabancea: ”Nu mă tem de moarte”
Ruby are probleme cu ANAF-ul

Oana Radu se află într-o situație critică și le cere ajutorul fanilor ei. Deși a slăbit enorm, artista recunoaște că a consumat zahăr pe perioada dietei și nu a evitat niciodată să îl folosească.

Oana Radu se află într-o situație critică și recunoaște că nu poate renunța sub nicio formă la o băutură carbogazoasă pe care nu ar fi trebuit să o bea pe perioada dietei sale. Vedeta le-a cerut sfatul fanilor.

„Pe tot parcursul dietei, am consumat zahăr. Adică, ceea ce vreau sa spun este ca nu am evitat sa il folosesc in cafea, sau ceai, sau orice bautura care îl necesita!! Nu am folosit îndulcitor, sau miere sau zahăr brun, deși am înțeles ca este mult mai sanatos decat cel alb. Am renuntat la foarte multe lucruri, dar a fost un singur lucru la care nu am putut renunța: “COCA-COLA”. Cand spun consum, chiar îl consum! Mă trezesc cu el în gând, si adorm la fel. Sunt tare curioasa sa stiu , care este acest ingredient secret care m-a facut sa devin dependenta ?! De multe ori ma cert cu mine, si imi spun : „Bine ma Oano, faci foamea, nu mănânci dupa ora 17:00, nu mănânci carbohidrati, dar bei”.  Ca încheiere, voiam să vă cer ajutorul! Aștept să îmi dați sfaturi sau sugestii! Dacă sunteti sau ati fost și voi în situația mea !! Oana Radu se află într-o situație critică. Sunt dependentă și am nevoie de ajutor”, a scris Oana Radu pe blogul personal.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0