Mobilă la comandă pentru bucătărie – soluția ideală pentru o amenajare deosebită

by Andreea Radu

Felul în care îți amenajezi bucătăria cu mobilier, accesorii și electrocasnice spune foarte multe despre tine, despre personalitatea ta. Indiferent de stilul pe care îl preferi – clasic, rustic, modern etc. – mobilierul trebuie să aibă o configurație perfect adaptată spațiului și să fie cât mai funcțional. Tocmai de aceea, înainte de a alege o anumită variantă, ar fi bine să analizezi mai multe modele de bucătării pentru a-ți da seama ce ți se potrivește cu adevărat.

Pentru a te bucura de o bucătărie ergonomică, practică și cu un design deosebit, te sfătuim să iei în calcul varianta de a realiza mobilierul la comandă. Spre deosebire de mobilierul de serie, cel la comandă are mai multe avantaje. Despre acestea poți afla mai multe informații în cele ce urmează.

De ce să alegi o bucătărie personalizată?

Ești în etapa de amenajare sau reamenajare a locuinței, dispui de un buget generos și oscilezi între a cumpăra de-a gata mobilierul de bucătărie și a-l face la comandă? Noi te sfătuim să investești într-un ansamblu de mobilă la comandă pentru bucătărie! Îți oferim și argumentele pentru care ar trebui să mergi pe această variantă optimă în ceea ce privește calitatea și prețul.

Pentru realizarea unui astfel de proiect, ar fi bine să apelezi exclusiv la o firmă de încredere, care să-ți pună la dispoziție specialiști bine pregătiți, servicii profesionale și materiale de cea mai bună calitate.

Înainte de realizarea propriu-zisă a bucătăriei, este necesară măsurarea spațiului, pentru ca mobilierul obținut să se încadreze perfect în încăperea pentru care a fost proiectat. Măsurătorile le poți face tu, dar ideal este să apelezi la serviciile firmei alături de care urmează să colaborezi, în schimbul achitării unui avans. Ulterior, vei avea o întâlnire cu arhitecții sau designerii pentru a discuta despre ceea ce îți dorești, despre materialul/materialele care îți plac, despre culori, accesorii și dotări. Tot în această etapă, specialiștii îți pot arăta pe calculator sau în showroom mai multe modele de bucătării practice și cu un design apropiat de ceea ce vrei. Practic, posibilitățile de realizare și personalizare a mobilierului sunt infinite, având în vedere că se poate lucra cu orice material, finisaj și culoare.

După proiectarea mobilierului și vizualizarea sa în varianta 3D, urmează celelalte etape, respectiv producția, transportul și montajul, care trebuie făcute de o echipă pricepută.

Așa cum aminteam în prima parte a articolului, mobilierul la comandă pentru bucătărie are mai multe avantaje față de cel de serie. În primul rând, vorbim de utilizarea unor materiale de cea mai bună calitate, așa cum sunt MDF-ul, HPL-ul, corianul, inoxul etc. Apoi, ai de ales dintr-o gamă impresionantă de nuanțe și finisaje (multe dintre acestea se pot face la comandă, în funcție de nevoile și cerințele tale) și ți se oferă posibilitatea să optezi pentru dotări premium (feronerie prevăzută cu amortizări, sisteme high-tech, precum acționarea electrică printr-o apăsare de buton).

Nu în ultimul rând, spre deosebire de un mobilier standard, care adesea nu se încadrează în suprafața bucătăriei și are nevoie de ajustări sau modificări, mobilierul la comandă valorifică perfect spațiul pentru care a fost proiectat. În plus, îți oferă numeroase locuri de depozitare inedite, păstrând totodată un aspect estetic şi unitar.

Mergând pe varianta unor bucătării premium executate la comandă, ai garanția că acestea vor trece cu succes testul timpului, ceea ce înseamnă că îți vei justifica investiția.

KUXA studio – servicii de design, proiectare și instalare de cea mai bună calitate

Îți dorești un mobilier de bucătărie complet funcțional și ergonomic, care să reziste cât mai mult timp? Îl poți realiza la comandă la KUXA studio!

Designerii de aici sunt cei mai buni profesioniști în domeniu și te vor ajuta să-ți configurezi proiectul de bucătărie mult visat, funcțional, rezistent, la cel mai înalt nivel calitativ și în armonie cu decorul general al locuinței. În plus, corpurile de mobilier de la KUXA studio vin gata asamblate din fabrică, fiind mult mai calitative, longevive și estetice, iar electrocasnicele utilizate în amenajare sunt de la producători de renume internațional.

Indiferent că optezi pentru un model de bucătărie germană sau italiană, ai certitudinea că acesta va răspunde chiar și celor mai exigente cerințe. Intră pe kuxa.ro și vezi splendidele modele realizate până acum, precum și detalii mai ample despre serviciile oferite.

Facebook Comments