Moartea Regelui Mihai, un fapt banal pentru Primăria Arad

Moartea Regelui Mihai, un fapt banal pentru Primăria Arad

Adrian Todor : „PSD sprijină investitorii, contrar minciunilor lansate de Gheorghe Falcă”
Baraj cu scandal: Popa şi Falcă, cei mai mari duşmani!
Falcă a chemat sute de oameni la Marem pentru a vedea cum l-a umilit Ludovic Orban

Regele Mihai I a fost făcut cetăţean de onoare al municipiului Arad, în cursul anului 2001. Cu toate acestea, pentru primăria condusă de Gheorghe Falcă, decesul unui cetățean de onoare este privit ca un fapt banal, lăsat în plan secundar. Instituţia nu a făcut public vreun mesaj de condoleanţe şi nici nu a deschis vreo carte de condoleanţe la sediul instituţiei, așa cum ar fi fost normal într-un oraș civilizat, care-și cinstește cetățenii de onoare.
Administraţia locală pare “prinsă” cu alte lucruri, cele care îi aduc capital politic lui Gheorghe Falcă și așa cum vedem în aceste momente, când o țară întreagă este în doliu, la Arad avem parte zilnic de concerte, joc și voie bună, ca și cum Aradul n-ar fi parte din România.
Pentru cei care nu știu, Regele Mihai I a fost făcut cetăţean de onoare al Aradului pe vremea lui Dorel Popa, în cursul anului 2001.
Cu o oarecare întârziere, primarul Gheorghe Falcă a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj referitor la trecerea în nefiinţă a fostului suveran. A fost o singură propoziţie, dintr-un text lung pe care l-a folosit pentru a-şi ataca adversarii politici. A profitat și de moartea fostului rege doar pentru a mai da o palmă social-democraţilor.
Este un mod abject de a face politică şi administraţie, însă cu asemenea “ieşiri” primarul Falcă i-a obişnuit de multă vreme pe arădeni. Din nefericire, moartea unui fost şef de stat, cetăţean de onoare al Aradului, este prea puţin importantă pentru o administraţie ce cântăreşte totul politic.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0