test

Mesajul lui Florin Piersic pentru România, de Centenar

Mesajul lui Florin Piersic pentru România, de Centenar

Aradul solicită 6,2 milioane euro de la Departamentul Centenar pentru proiectele sărbătoririi Marii Uniri
Primăria renovează obeliscul eroilor sovietici. Monumentul Marii Uniri mai așteaptă
ALDE Arad: ”Aradul centenar merge spre ruină!”

Actorul Florin Piersic spune că nu poate să transmită României, de Centenar, nimic, decât să îşi ia frâiele în mână. ”Credeţi că voi mai prinde eu, la vârsta asta, o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om?”, se întreabă actorul.

Florin Piersic a declarat, joi seară, la Cluj-Napoca, la un eveniment cultural de Centenar, că el spune adevărul, pentru că, la vârsta pe care o are, nu poate să spună minciuni.

„României nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva, eu spun adevărul, eu iubesc România, la vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om, pentru că aici este toată povestea? Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun sigur că cred. Toată viaţa mea am fost un om care am sperat şi am crezut”, a spus Piersic.

Florin Piersic a participat, joi seară, la cinematograful care îi poartă numele din Cluj-Napoca la manifestarea cultural – caritabilă „Ajun de Centenar”, dedicată elevilor din Republica Moldova care învaţă în praş.

La manifestare au mai fost prezenţi preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, şi solistul de muzică populară Ioan Bocşa.

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Are si dreptate deoarece cei de peste Carpati de cind au invadat zonele noastre doar au furat si au distrus ! Au adus toate viniturile, tiganii si toti criminalii la noi ! Guvernul enclavei Teleorman cu toti criminalii din guvern ca sint olteni sau moldoveni fura asa cum si cei ce in Arad au ajuns Falca si Caprar tot doi veniti de peste Carpati unu la PNL si unu la PSD !! 100 de ani de badjocora, furt si Transfer de bani catre lacustele si asistantii sociali de peste Carpati !!

  • DISQUS: 0