Mesajul dur pentru Primărie, la ceas de aniversare a fotbalului

by Sorin Haut

La ceas de aniversare, Ultras Arad taxează din nou, pe bună dreptate, politica administraţiei locale în privinţa stadioanelor din municipiu, dispărute rând pe rând din peisaj în ultimii ani.

Fanii atacă dur Primăria, pe care o consideră răspunzătoare pentru demolarea stadioanelor Strungul, Vagonul, Telecom şi UTA, în locul primelor trei fiind construite supermarketuri sau malluri, în vreme ce ultimul e în şantier de mai bine de 5 ani.

Mai jos aveţi postarea pe facebook, a celor de la Ultras Arad:

„Astăzi se împlinesc 120 de ani de la primul meci de fotbal oficial jucat în România. Partida s-a disputat la Arad și consemnează debutul sportului rege pe teritoriul actual al României deoarece este prima partidă jucată după regulile clasice englezești, cu arbitrii și fișă de joc.

Cum se sărbătorește la Arad acest eveniment istoric? Primăria vă sugerează un vin spumant de la Kaufland.

Fotbalul a pus Aradul pe hartă și a rămas una din pasiunile cele mai mari ale arădenilor, încă din secolul trecut. Cu toate aceastea, în ultimii 15 ani, a fost batjocorit la Arad. A devenit un sport ce abia mai poate să „respire” aici. În amintirea vremurilor frumoase, la ceas aniversar, rescriem lista stadioanelor care au dispărut din oraș:
-Stadionul Strungul (demolat pentru a face loc complexului Galleria);
-Stadionul Telecom (demolat pentru a se construi Kaufland)
-Stadionul Vagonul (demolat pentru construirea Kafuland, Lidl, Deichmann, etc.)
-Stadionul Francisc Neuman (demolat și încă în reconstrucție de 5 ani).” (foto: Ultras Arad, facebook)

Facebook Comments