Medic arădean, tatăl unui deputat PNL, folosește ilegal ecusonul eliberat de Camera Deputaților

Medic arădean, tatăl unui deputat PNL, folosește ilegal ecusonul eliberat de Camera Deputaților

Bărbat din Vladimirescu, prins în timp ce fura dintr-un supermarket din Arad
Doi tineri din Sebiș, prinși după ce au tăiat ilegal lemne în valoare de peste 10.000 de lei
Doi minori bănuiți de mai multe furturi, prinși de polițiștii arădeni

Un autoturism care avea afişat pe bord un permis de acces auto şi parcare eliberat de Camera Deputaţilor a blocat, joi, ieşirea din curtea unei case aflate în centrul municipiului Arad, proprietara casei chemând Poliţia pentru că avea o urgenţă medicală şi nu putea pleca la spital. Şoferul este un cunoscut medic din Arad, Sorin Prişcă, tatăl deputatului PNL de Prahova Răzvan Prişcă, şi a fost amendat cu 580 de lei şi trei puncte de penalizare.

O femeie care locuieşte în centrul municipiului Arad, pe strada Ion Vidu, a sunat la 112 şi a chemat atât Poliţia locală, cât şi agenţi ai Poliţiei Rutiere, reclamând că un autoturism îi blochează ieşirea din curte şi nu poate merge la spital pentru tratament medical.

Femeia a postat şi pe Facebook un mesaj prin care solicită ajutor, arătând fotografii cu autoturismul care îi blochează poarta casei şi cu mâna sa în care are o branulă, menţionând că se află sub tratament medical.

„Am sunat la 112 şi mi se spune că nu se poate face nimic. Avem o urgenţă, trebuie să ieşim din curte (…) Am nevoie de tratament, dar dacă deputatul îmi ia dreptul la viaţă…”, a  scris femeia.

În fotografii se vede că pe bordul maşinii se află un ecoson pentru acces auto şi parcare eliberat pentru anul 2018 de Camera Deputaţilor.

După aproximativ două ore, la sosirea poliţiştilor, şoferul a revenit la autoturism, martorii afirmând că este vorba despre medicul ginecolog Sorin Prişcă, fost director al Maternităţii Arad. Fiul său este deputatul PNL de Prahova Răzvan Prişcă.

Contactat de News.ro, dr. Sorin Prişcă a recunoscut că a parcat în acel loc, spunând că se afla la cabinetul medical la care lucrează şi că nu a găsit alt loc în centrul oraşului. El a refuzat să comenteze motivul pentru care folosea un ecuson eliberat de Camera Deputaţilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga, a declarat că şoferul, în vârstă de 60 de ani, a fost sancţionat cu 580 de lei şi trei puncte penalizare pentru staţionare interzisă.

 

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    A.Rădeanu 4 luni

    Asta-i o modă patentată la Arad. Exemple cu duiumul: Falcă folosește Poliția Locală la ce vrea mușchii lui, toată familia directoarei Oana Pârvulescu de la DDAC are certificat de handicap și tichet de parcare pe locurile albastre, etc. Pe vremea comuniștilor era așa-zisa „burghezie proletară”-activiștii de partid cu tot felul de avantaje. Profitorii de-acum cum ar trebui numiți?

  • DISQUS: 0