Marta Fodor a fost convocată în naţionala de baschet a României

by Sorin Haut

Prestaţiile bune şi constante din sezonul trecut al Ligii Naţionale au adus o convocare la echipa naţională a României pentru Marta Fodor, anunţă site-ul oficial al FCC Baschet Arad.

Baschetbalista care a semnat, în vară, pentru încă doi ani cu teamul de pe Mureş, s-a alăturat lotului condus de noul selecţioner, turcul Ayhan Avci. Naţionala de baschet feminin a României a început un stagiu de pregătire la Arena de Baschet din Capitală, urmând a disputa în weekend şi două amicale împotriva Germaniei, la Berlin.

Pe lângă jucătoarea echipei arădene, alte 13 sportive se află în lotul pentru aceste două teste: Gabriela Mărginean, Elisabeth Pavel, Adina Stoiedin, Gabriela Irimia, Romina Filip, Teodora Neagu, Tunde Kilin, Alina Podar, Nora Demeter, Ecaterina Armanu, Carla Popescu, Alexandra Chitanu şi Mihaela Chelariu.

România va debuta pe 14 noiembrie în campania de calificare la EuroBasket 2021. Tricolorele fac parte din Grupa D alături de reprezentantele ţărilor Danemarca, Cehia, respectiv Italia.

Facebook Comments